تحولات منطقه

۱۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۳
کد مطلب: ۱۱۳۴۶۳۶

رئیس کل گمرک ایران از ایجاد سهولت در ترخیص کالا از گمرکات کشور خبر داد و گفت: خروج کالا بدون دریافت و ارائه کد ساتا امکان‌پذیر شد.

خروج کالا از گمرکات تسهیل شد؛ این بار حذف کد ساتا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، فرود عسگری، معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در دستورالعملی خطاب به گمرکات سراسر کشور اعلام کرد: امکان خروج کالا بدون دریافت و ارائه کد ساتا و صرفاً با درج تعهد در سامانه جامع امور گمرکی از گمرکات امکان‌پذیر شد.

مقرر شد واردکنندگانی که متقاضی خروج کالا بدون دریافت و ارائه کد ساتا از گمرکات هستند، با درج تعهد در سامانه جامع امور گمرکی توسط صاحب کالا و یا نماینده قانونی وی مبتنی بر «عدم درخواست ارز پس از ترخیص کالا از بانک مرکزی» به گمرک اجرایی اقدام به خروج کالا نمایند.

همچنین رئیس کل گمرک ایران در این دستورالعمل تأکید کرد: بدین ترتیب گمرکات اجرایی مجازند پس از دریافت تعهد مذکور، اقدام به خروج کالا بدون دریافت کد ساتا نمایند.

وی همچنین در تبصره‌ای بر اساس دستورالعمل یادشده اعلام کرد: در خصوص خودروسواری، موتورسیکلت، کشنده‌ها و اتوبوس که به صورت CBU وارد شده‌اند، گمرکات اجرایی صرفا بدون صدور پته عبور برای کالاهای مذکور مجاز به ترخیص کالا بدون دریافت کد ساتا خواهد بود.

رئیس کل گمرک ایران در دستورالعملی خطاب به گمرکات سراسر کشور اعلام کرد: امکان خروج کالا بدون دریافت و ارائه کد ساتا و صرفاً با درج تعهد در سامانه جامع امور گمرکی از گمرکات امکان‌پذیر شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha